Sarah van der Steen en Marion Stroomer staan voor u klaar.
Sarah van der Steen en Marion Stroomer staan voor u klaar. Foto:

Feestelijke start nieuwe eigenaren Kopjes

SCHIJNDEL | Op 21 mei openden de nieuwe eigenaren van koffie-, thee- en specialiteitenzaak Kopjes hun deuren. Marion Stroomer en Sarah van der Steen, moeder en dochter, hebben keihard gewerkt om de overname goed te laten verlopen en alles gereed te krijgen voor de feestelijke aftrap. 

“Al zo’n twee jaar fantaseerden we over een nieuwe, creatieve uitdaging om samen aan te gaan. Toen Kopjes op ons pad kwam, besloten we ervoor te gaan”, vertelt Marion. “Dat zat ‘m vooral in de aantrekkelijke combinatie van functionaliteit en gezelligheid van het assortiment van Kopjes”, vult Sarah aan. “Wie wordt er nou niét blij van lekkere kwaliteitskoffie en -thee en mooie cadeaus om weg te geven.”

Stapsgewijs willen Marion en Sarah hun assortiment uitbreiden met bijvoorbeeld het ‘ontbijtritueel'. Marion: "We verkopen al biologische, lactose- en glutenvrije granola. Onze ambitie is om het aanbod van voedzame en betaalbare kwaliteitsproducten uit te breiden. De foodsector ontwikkelt zich razendsnel en wij willen inspelen op de vraag vanuit de consument.” Sarah gaat zich daarnaast bezighouden met de optimalisatie van de webshop: "Het gemak van online shoppen willen we ook graag faciliteren.” Beide vrouwen zijn overtuigd van de meerwaarde van winkelen in een ontspannen sfeer, persoonlijk advies en ambachtelijke producten. "Uiteindelijk is dat toch waar je het voor doet. Kom gerust eens langs in ons mooie pand aan de Hoofdstraat.”