Schorsbos komt graag in contact met Schorsbossers en Schorsbosserinnekes die het boerenbruidspaar van 2022 willen vormen.
Schorsbos komt graag in contact met Schorsbossers en Schorsbosserinnekes die het boerenbruidspaar van 2022 willen vormen.

Schorsbos gaat op zoek naar een nieuw boerenbruidspaar

SCHIJNDEL | Commissie boerenbruiloft is, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, bezig met plannen rondom een bruiloft.

Schorsbos komt graag in contact met Schorsbossers en Schorsbosserinnekes die het boerenbruidspaar van 2022 willen vormen en daarvoor in de komende maand meewerken aan een carnavalsactiviteit. "Wij gaan met jullie aan de slag om er een gezellige middag of avond van te maken. En natuurlijk voor heel Schorsbos, want als het kan dan gaan we. Altijd een oogje gehad op, grijp dan nu je kans”, meldt de Schijndelse carnavalsverenging. Mail een kort filmpje, een foto of laat weten via Facebook wie jij het ja-woord wil geven. Maak duidelijk dat jullie hét stel zijn voor de eerstvolgende boerenbruiloft in Schorsbos. "Begin februari kunnen wij als commissie het programma bekend maken en nodigen wij de ‘min-of-meer innig geliefden' uit voor een ludieke kennismaking met onze commissie. Of daar een onechte verloving van komt.... Dat blijft natuurlijk nog even een verrassing”, aldus Harrie van Herpen namens Schorsbos. De KRO-NCRV gaat een programma uitzenden over carnaval tijdens de lockdown. Hiervoor bezoeken zij verenigingen die denken aan wat wel kan. Eén van de afleveringen gaat over de boerenbruiloft in Schorsbos. De makers doen verslag van deze mooie traditie tijdens carnaval. Wil jij boerenbruid of -bruidegom zijn? Mail naar: ellenvanengelen8@gmail.com óf reageer op de Facebookpagina van Schorsbos.