Adverteren in DeMooiSchijndelKrant en op www.mooischijndel.nl 


Promoot uw bedrijf optimaal in deze regio. Adverteer in DeMooiSchijndelKrant en op MooiSchijndel.nl


DeMooiSchijndelKrant

Wekelijkse huis-aan-huis-krant in Schijndel, Wijbosch en Gemonde. Inclusief het officiële gemeentenieuws. Oplage: 12.500. Deze krant wordt ook in de regio verspreid bij verschillende aflegpunten. Daarnaast is de krant online te lezen via www.mooischijndel.nl. Uitgevers zijn DeMooiKrant en Talvi (Stadskrant Veghel)


Aanlevertijden

kopij/redactie: maandag tot 17.00 uur.

advertenties: dinsdag 11.00 uur.

familieberichten: dinsdagmiddag 12.00 uur


Doorplaatsingen

Het Mooi-concept wordt ook in Laarbeek, Son en Breugel, Boxtel, Sint-Oedenrode en Bernheze gevoerd. Doorplaatsen naar deze gemeenten, kan tegen gereduceerde tarieven. Ook doorplaatsen naar andere gemeenten is mogelijk, zoals naar Veghel en haar kerkdorpen, net als Schijndel en Sint-Oedenrode liggend in de gemeente Meierijstad.


www.mooischijndel.nl


Website met dagelijks lokaal nieuws. Altijd actueel en altijd bij de tijd. Er is plek voor banners en bedrijfsvermeldingen op deze nieuwssite. Wilt u meer informatie? Zie hieronder voor de contactgegevens.


Vraag naar de mogelijkheden!

073-7820426 of verkoop@mooischijndel.nl. U bent uiteraard ook welkom in Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7, Sint-Oedenrode of gebruik postadres: Hoofdstraat 43, 5481 AA, Schijndel.