Afbeelding
Foto: Analogicus via Pixabay

Opiniepeiling geldzorgen/armoede door Seniorenraad Meierijstad

Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn 120 keer gelezen

SCHIJNDEL | Zoals jullie mogelijk hebben gelezen, Is Seniorenraad Meierijstad voornemens om minimaal tweemaal per jaar jullie mening te vragen over een bepaald onderwerp. Corona heeft ze de afgelopen jaren behoorlijk parten gespeeld, maar nu pakken ze de draad nu weer op.

 De Seniorenraad wil graag inzicht krijgen wat armoede/geldzorg betekent voor hun doelgroep. Hiervoor heeft het bestuur van de Seniorenraad een drietal onderzoeksvragen geformuleerd.

- Waarom hebben ouderen in een financieel kwetsbare positie, naar eigen zeggen, geen of niet eerder gebruik gemaakt van bepaalde inkomensvoorzieningen?
- Wat hebben ouderen, nodig van de overheid om in de toekomst meer en makkelijker gebruik te maken van deze voorzieningen?
- Welke maatregelen moeten overheidsinstanties, in redelijkheid, nemen om ouderen in een financieel kwetsbare positie te bereiken en alsnog gebruik te laten maken van de inkomensvoorzieningen waarop zij recht hebben?

Seniorenraad Meierijstad stelt het op prijs als u binnen veertien dagen deze vragenlijst van 10 vragen via de website www.seniorenraadmeierijstad.nl invult. Klik op de groene knop met opiniepeiling en u kunt starten met de vragenlijst. Uiteraard wordt alle informatie anoniem verwerkt en krijgt u van Seniorenraad Meierijstad de uitslag van deze opiniepeiling.
 

Uit de krant

Uit de krant