Don Voets tussen een gedeelte van zijn assortiment. Foto: Bas Ulehake
Don Voets tussen een gedeelte van zijn assortiment. Foto: Bas Ulehake Foto: Bas Ulehake

Schijndelaar Don Voets neemt webshop Foodelicious over

Zakelijk Zakelijk 2.547 keer gelezen

SCHIJNDEL | Schijndelaar Don Voets heeft de webwinkel Foodelicious overgenomen. Inmiddels draait hij met zijn nieuwe bedrijf al op volle toeren.

Jarenlang werkte Don Voets bij het familiebedrijf Voets specialiteiten, een bekende Schijndelse onderneming waar veel dorpsgenoten werken. Hij had het er goed naar zijn zin, maar besloot toch om een stap te wagen. “Het kriebelde al langere tijd om op eigen benen te staan en deze kans kon ik niet laten liggen”, zo laat de ondernemer weten aan MooiSchijndel.

Voets houdt kantoor aan de Hoofdstraat, schuin tegenover De Bank. Het is meteen een showroom die op afspraak open is, bijvoorbeeld voor kerstpakketten. Ook heeft hij zijn magazijn in handbereik. Daar worden dagelijks pakketten ingepakt die online besteld zijn via de website www.foodelicious.nl. Voets: “We hebben een breed aanbod van producten, met name voor de particuliere markt. Het zijn er zo’n zevenhonderd in totaal. Op dit moment werken we er hard aan om dat aantal op te schroeven tot ongeveer duizend producten. We zijn vooral bekend om ons aanbod in olijfoliën en balsamico’s. Die worden iedere dag wel besteld.”

Omdat het een webshop betreft wordt Foodelicious in het hele land gevonden. Er is bekendheid, maar dat moet volgens de kersverse ondernemer nog wel groeien. En hoe denkt Voets zich te onderscheiden? “Onze producten hebben een écht verhaal. Dat is ook terug te lezen op de website. Bovendien kennen we de markt goed en werken we graag heel persoonlijk. We zijn niet te beroerd om de klanten persoonlijk even te laten weten wanneer het pakketje wordt verwacht.”

Kijk voor meer informatie op www.foodelicious.nl 

Een greep uit het assortiment van
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant