Logistiekelingen Ambassador Event 2023
Logistiekelingen Ambassador Event 2023

Voets Specialiteiten wint Logistiekelingen Ambassador award

Zakelijk Zakelijk 1.044 keer gelezen

EINDHOVEN / SCHIJNDEL | Op 18 maart organiseerden Logistiekelingen het jaarlijkse Ambassador Event voor de aangesloten bedrijven. Was vorig jaar Bavaria in Lieshout nog de gastheer, dit jaar was men te gast bij het Philips Museum in Eindhoven.

Na een korte presentatie van de ambities die Logistiekelingen voor 2023 heeft, was het tijd om over te gaan naar de uitreiking van de Logistiekelingen Awards 2023. In de categorie ‘Partner van Logistiekelingen’ ging Bram Voets van Voets Specialiteiten uit Schijndel met de award naar huis. Als ‘Ambassadeur van Logistiekelingen’ waren er maar liefst twee winnaars: Sanders|Fritom l Fritom (Ron Beekmans en Tom Wiersma) en Van den Heuvel Logistiek (helaas verhinderd) beiden gevestigd in Uden. Als ‘Logistiekeling van het jaar’ kwam Pim Hoefnagel de award in ontvangst nemen.

Logistiekelingen heeft zich als doel gesteld om de sector logistiek vaker en positief op de kaart te zetten en zo logistiek bekend te maken onder de jeugd die een beroep of een opleiding mag gaan kiezen. Het beeld dat mensen hebben van de sector logistiek is vaak minder positief en dat is geheel onterecht. Door enthousiast het verhaal over logistiek te blijven vertellen en dat ook in de praktijk te laten zien, gaat Logistiekelingen, samen met de aangesloten bedrijven, aan de slag om de krapte op de arbeidsmarkt in deze sector actief te verkleinen.

Logistiekelingen wil alle award winnaars nogmaals hartelijk feliciteren met hun award. Afsluitend was er natuurlijk nog een heerlijk diner en kon men ook het tweede Logistiekelingen Ambassador Event met een bijzonder positief gevoel afsluiten.

Logistiekelingen Ambassador Event 2023
Logistiekelingen Ambassador Event 2023
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant