Kim van Aarle-Rijkers – eigenaresse Draad en Daad
Kim van Aarle-Rijkers – eigenaresse Draad en Daad Foto:

Netstitch heet voortaan Draad en Daad

Zakelijk Zakelijk 1.211 keer gelezen

SCHIJNDEL | Sinds afgelopen maart heeft Netstitch een nieuwe directie en hiermee is een start gemaakt met een nieuwe bedrijfsvoering en ambitieuze plannen. Hierbij hoort ook een nieuwe krachtige naam. Per 1 augustus 2022 gaat Netstitch verder onder de naam Draad en Daad. De nieuwe naam staat voor daadkrachtig en de “rode draad” staat nog steeds voor denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Uiteraard blijft het atelier bestaan en werken ze dagelijks met veel liefde en passie met draad om de prachtigste artikelen te maken.

Het bedrijf bestaat al sinds 1999 en is sinds afgelopen maart overgenomen door Kim van Aarle-Rijkers. De oud-eigenaren van Netstitch, Nanny Op t Hoog en Netty Beyer (oprichtster) hebben het stokje overgedragen en kunnen genieten van hun vrije tijd. “Het is een eer dat ik dit bedrijf kan voortzetten en ik ben zo blij dat ik de stap naar een sociale onderneming heb kunnen maken”, aldus de nieuwe eigenaresse Kim van Aarle-Rijkers. 

“In de loop der jaren zijn er al heel wat mensen opgeleid bij ons en hebben hier werk gevonden of zijn doorgegroeid naar een betaalde baan binnen een andere organisatie. Ook vele opdrachten in ons Naai- en borduuratelier zijn er gemaakt. Draad en Daad blijft dit voortzetten en zelfs uitbreiden. Het assortiment wordt vernieuwd en vergroot, we hebben inmiddels meerdere afdelingen en ook mensen voor reguliere dagbesteding kunnen bij ons terecht. We hebben nog volop ruimte voor mensen die op zoek zijn naar (arbeidsmatige) dagbesteding. Draad en Daad kenmerkt zich door een hecht en gezellig team waar we met een professioneel team de begeleiding en zorg bieden. Ik geloof dat iedereen gelijk is en eerlijke kansen en mogelijkheden moet hebben op de arbeidsmarkt”, besluit de eigenaresse.

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant