Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Ibiza week bij Liex Fashion, mode voor maat 36 t/m 48

Zakelijk Zakelijk 11 keer gelezen

SCHIJNDEL | Bij Liex Fashion and More is het deze week Ibiza week. “Een week vol verrassingen, met cocktails, tapas en iedere dag nieuwe aanbiedingen”, vertelt eigenaresse Angelique Swaans enthousiast. De Ibiza week duurt nog tot en met zaterdag.

“Onze klanten worden volledig in de watten gelegd”, vertelt Angelique, die de winkel met Ibiza kleding samen met haar dochter runt. “Iedere kopende klant krijgt een cadeau ter waarde van 20 euro. Daarnaast hebben we heel veel aanbiedingen, waaronder iedere dag een actie van de dag.” Angelique licht toe wat Ibiza kleding is: “Het is heel kleurrijke en vrolijke kleding. Het is heel vrouwelijk en netjes. We krijgen elke week minimaal 300 nieuwe items vanuit Ibiza. Alles is gemaakt van natuurlijke materialen, van zijde tot en met viscose, niks is synthetisch. En we hebben zowel grote als kleine maten, tot en met maat 48. De gemiddelde vrouw heeft namelijk geen maatje 36 en dat hoeft ook niet. Met maatje 48 kun je er ook hartstikke leuk uitzien”, vertelt Angelique. En Angelique verkoopt niet alleen maar kleding. Bij Liex Fashion and More vind je ook accessoires, laarzen, schoenen, tassen, sieraden en riemen.

Thuiskomen
Angelique zit al 35 jaar in de kleding en weet wat belangrijk is. “Mensen moeten het gevoel hebben dat ze thuiskomen. Er staat altijd een kop koffie, thee of een frisje klaar. Ook buiten de Ibiza week. Het is belangrijk dat mensen zich welkom voelen. Ik vind het ook super leuk om mensen te adviseren. Een goed advies en eerlijkheid zijn belangrijk.” Vier jaar geleden verhuisde ze met haar zaak naar de Hoofdstraat waar sinds een jaar ook haar dochter Jamie full time in de winkel staat. “De zaak is van ons samen”, vertelt Angelique.

Praktisch
Houd de Facebookpagina Liex fashion and more in de gaten voor meer nieuwtjes. Daar post Angelique ook wekelijks een filmpje waarin ze de nieuwe collectie laat zien. Liex fashion and more is gevestigd aan de Hoofdstraat 67a, tussen Bakker Bart en Ton Kanters. Gratis parkeren kan om de hoek op het Sint Jorisplein. “We zouden het heel leuk vinden als Schijndel en omgeving ons beter leren kennen”, besluit Angelique.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant