Starter van de maand Nathalie Weemaes van Lijf & Leef Coaching
Starter van de maand Nathalie Weemaes van Lijf & Leef Coaching Foto:

Starter aan het woord: Nathalie Weemaes

Zakelijk Zakelijk 397 keer gelezen

SCHIJNDEL | In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Nathalie Weemaes is de volgende die zichzelf voor zal stellen en meer zal vertellen over haar eigen bedrijf Lijf & Leef Coaching. 

Mijn naam is Nathalie Weemaes, woon in Schijndel en heb Lijf & Leef Coaching opgezet.
Zorgen is iets wat in mijn natuur zit. In 2005 besloot ik dat ik in de zorg wilde gaan werken om zo mijn medemens te kunnen gaan helpen die hulp nodig had. Als verpleegkundige heb je het geluk dat je multi inzetbaar bent en heb op deze manier kennis mogen maken van vele facetten van de zorg en heb ik met uiteenlopende doelgroepen mogen werken (ouderen, gehandicapten, gevangenen, verslaafden en medische supervisie voor het bron- en contact onderzoek voor de GGD tijdens de coronapandemie).

Toen ik de diagnose MS kreeg, moest ik ervoor kiezen om mijn werk andere invulling te gaan geven. Na een zoektocht, besloot ik om al mijn kennis en ervaring als verpleegkundige en mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van MS in te gaan zetten om zorgmedewerkers en mantelzorgers te ondersteunen in hun welzijn.
Middels individuele coachtrajecten en (team)training waarbij ik naast al mijn ervaring ook de ACT-methode (Acceptatie en Commitment Therapie) gebruik, bied ik ondersteuning bij het vinden en behouden van balans tussen zorgtaken en privéleven. Daarnaast geef ik binnen zorginstellingen en senioren- en welzijns organisaties, stoelyogalessen.

Altijd heb ik in loondienst gewerkt, maar uiteindelijk besloot ik om voor mezelf te beginnen.
De vrijheid versus zelf dingen kunnen regelen zoals het bij mij past, sprak mij hierin enorm aan.
Omdat in het ondernemerschap op bepaalde gebieden noch dingen moet ontdekken, heb ik besloten om mij aan te sloten bij StartUp Meierijstad. Vanaf het eerste moment, kwam ik in een warm bad terecht. Elke ondernemer die ik daar tref, heeft zijn of haar verhaal waarvan ik veel leer. Daarnaast is het kunnen verbinden en sparren met mede ondernemers elke keer weer een volgende stap in mijn groeiproces.

Nathalie Weemaes
06-22065670
nathalie@lijfenleefcoaching.nl
www.lijfenleefcoaching.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant