16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen.
16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Foto: Bas Ulehake

POM Verkiezingsdebat

Zakelijk Politiek Zakelijk 209 keer gelezen

POM Verkiezingsdebat

SCHIJNDEL | Sinds 2017 zijn de ondernemersverenigingen van Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel en Erp verenigd in het Platform Ondernemend Meierijstad (POM). De verenigingen organiseren ieder bijeenkomsten in de eigen kernen, maar daarnaast werken ze in het POM dus ook samen op onderwerpen die de kernen overstijgen. Vanuit Ondernemers Netwerk Schijndel maken Berry van der Velden en Willem Wouters deel uit van het bestuur van POM.

Op maandagavond 7 maart organiseert het POM een verkiezingsdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. Tijdens deze avond zullen vertegenwoordigers van de politieke partijen aan het woord komen om hun standpunten te delen en te reageren op belangrijke punten voor het bedrijfsleven. “Dit is een moment dat we niet alleen aan de ondernemers, maar ook aan alle inwoners van Meierijstad kunnen laten zien over welke onderwerpen wij met de gemeente in gesprek zijn.”, vertelt van der Velden. “Tegelijk is het ook een mogelijkheid om onze nieuw te kiezen volksvertegenwoordigers aan te geven wat wij als bedrijfsleven belangrijk vinden.”

Livestream
“In een periode dat er gelukkig weer meer mogelijk is, zien we dat er toch nog weinig live bijeenkomsten zijn als het gaat om de verkiezingen.”, vult Wouters aan. “Begrijpelijk natuurlijk. De voorbereiding daarvoor was enorm lastig. Daarom hebben wij al vroeg gekozen voor een debat met een beperkt aantal bezoekers en de mogelijkheid om het live te volgen.”

7 maart
Het debat op 7 maart begint om 19.30 uur en zal via een livestream uitgezonden worden, de link daarvoor wordt gedeeld via de website www.pom.nl en de website van de gemeente, www.meierijstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant