Robin en Mariëlle.
Robin en Mariëlle.

Starter aan het Woord: Pure Virge

Zakelijk Zakelijk 740 keer gelezen

SCHIJNDEL - In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Dit keer vertellen Mariëlle en Robin over hun onderneming Pure Virge.

Gezond en Bourgondisch leven, daarmee is voor ons Pure Virge begonnen. We ontdekten dat gezonde vetten goed zijn voor lichaam en geest. En dat olijfolie en balsamicoazijn ontzettend goede smaakmakers zijn voor heel veel gerechten. Door niet alleen rauwkost te eten, maar juist door veel warme groentegerechten met olijfolie en balsamico’s te gebruiken, ontstond er een nieuwe smaakbeleving voor ons. Helaas bij de supermarkten vonden we niet de juiste extra vergine olijfoliën en smaakvolle balsamico’s. Op onze zoektocht naar prijswinaars in Europa vonden we deze in Portugal, Italië, Spanje en Griekenland. Doordat de extra vergine olijfolie niet in bulk wordt geproduceerd, kan de temperatuur van de olijfolie tijdens het productieproces onder de 24 graden blijven. Hierdoor blijven alle anti-oxidanten nog in tact en houdt de olijfolie zijn gezonde eigenschappen. Naast de smaak is dit ook het grote verschil tussen supermarkt kwaliteit en premium kwaliteit. Balsamico’s zijn in heel veel smaken te verkrijgen, elk op zich met veel krachtige aroma’s. Je kunt deze voor veel gerechten gebruiken, o.a. voor kazen en het afblussen van vlees. Beginnen jouw smaakpupillen ook al te dansen?

Bekijk dan onze site www.purevirge.com Robin 06-54677135, Mariëlle 06-11010217, Keur 16 Schijndel.

Vorig jaar zijn we bij de ontbijtsessie geweest van het Startersnetwerk De Meierijstad en zo hebben we al heel wat contacten gelegd. Helaas heeft Corona ons veel online laten connecten en dat gaat hopelijk in de toekomst weer fysiek gebeuren. Naast onze Pure Virge beleving zijn wij ook onze Bed & Breakfast aan het opzetten. Deze komt in onze boerderij, welke wij al 3,5 jaar aan het opknappen zijn. We doen dit zoveel mogelijk zelf (met hulp van vrienden en familie). We hopen over een paar jaar de kamers en inspiratieruimte(s) te mogen openen. De inspiratieruimte met binnen- en buitengelegenheid zal medio juni 2021 klaar zijn voor verhuur. De creatieve ondernemer zal hier zeker zich in kunnen vinden. Denk aan fotoshoots, workshops etc. die hier gehouden kunnen worden. Onder de naam Keur 16 zal de site tegen die tijd te vinden zijn. Verder werkt Robin sinds 2 jaar zelfstandig als Business Controller. En Mariëlle heeft haar kapsalon aan huis, welke zij eerder al 15 jaar in Engelen had.

Al met al kijken we naar diverse mogelijkheden, om zó ons mooiste leven te leven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant