Jolanda Noordzij
Jolanda Noordzij

Starter aan het Woord: Jolanda Noordzij

Zakelijk Zakelijk 950 keer gelezen

SCHIJNDEL - In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Jolanda Noordzij is dit keer degene die zich voorstelt aan het ‘grote’ publiek.

Zo’n zin om jouw aangifte te doen!

Er zijn twee dingen in het leven zeker en één daarvan is belastingen…. Flauw grapje, maar wel waar. En het mooie is: er zijn mensen die het écht leuk vinden om een aangifte te maken. Iemand zoals ik!

Mijn naam is Jolanda Noordzij. In 2019 ben ik naast mijn baan, toen nog bij de belastingdienst, voor mezelf begonnen. Niet als belastingadviseur, maar als virtueel assistent. Nu ik niet meer bij de belastingdienst werk, ben ik vrij om dát te doen wat ik het allerleukste vind, waar ik voor gestudeerd heb en waar ik werkervaring in heb: Ik geef belastingadvies, stel je aangifte op en geef ondernemerstrainingen voor meer winst of beheersing van je financiën. Sinds 1 januari doe ik dat als medevennoot van IRIS Belastingconsultancy.

Ik beschouw de aangiftes en de belastingvragen die ik krijg als puzzeltjes die opgelost moeten worden. Je moet er wel de nodige vakkennis voor bij houden, dus het komt goed uit dat ik het leuk vind om altijd te blijven leren. Omdat ik niet alles kan bijhouden, beperk ik me tot particulieren en kleine ondernemers: de zzp’ers, eenmanszaken, freelancers. Wél de aangifte inkomstenbelasting en BTW, niet de vennootschapsbelasting. Moneybird en E-boekhouden zijn dé boekhoudprogramma’s die ik het meest tegenkom.

Ik merk dat ik het vooral heel fijn vind om als ondernemer mijn eigen keuzes te kunnen maken. Wil ik experimenteren, dan kan ik dat doen. Wil ik een klant meer aandacht geven, omdat ik vertrouwen heb dat hem dat op weg helpt, dan kan ik dat doen. Die beslissingsruimte geeft mij veel plezier! Ook de nieuwe mensen die ik leer kennen in ‘ondernemersland’ geeft veel energie. Het startersnetwerk Meierijstad heeft mij daarin al veel gebracht!

Ik zie er naar uit om zzp’ers en particulieren in Schijndel en omgeving te kunnen helpen met aangifte, advies en winsttraining. Zoek je me op via www.iris-belastingconsultancy.nl of www.jolandanoordzij.nl?

Tot ziens!

Jolanda Noordzij

E: info@iris-belastingconsultancy.nl / info@jolandanoordzij.nl
T: 06-12424579

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant