Judith Gordijn
Judith Gordijn

Starter aan het Woord: Judith Gordijn

Zakelijk Zakelijk 964 keer gelezen

SCHIJNDEL | In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Dit keer Judith Gordijn. Zij vertelt met passie over haar bedrijf Jugo better...

Gaan we samen beginnen om jouw bedrijf in topconditie te krijgen?

Het geheim van verbeteren is beginnen. En het geheim van beginnen is het opbreken van het grote complexe geheel. Er kleine, werkbare taken van maken en begin gewoon met de eerste.
Zo begon ik begin 2019 met mijn bedrijf JuGo Better. Wat een afgeleide is van mijn naam. Judith Gordijn, geboren en getogen in Schijndel, aangenaam!

De grote stap naar het ondernemerschap inzichtelijk maken. Kijkend hoe ik mijn kennis en kunde in kon gaan zetten bij andere bedrijven. En welke ‘kleinere’ stappen ik hiervoor moest zetten. Natuurlijk bracht dit onzekerheden met zich mee. Maar positief denken en handelen heeft al veel mooie deuren geopend. En interessante gesprekken en een aantal leuke opdrachten opgeleverd. 

Mijn passie is achterhalen wat jou drijft. Vanuit welke visie of met welk doel jij jouw bedrijf beter wil laten presteren, verbeteren of veranderen. De huidige situatie in kaart brengen en samen komen tot het stroomlijnen van processen en werkzaamheden. Maar ook het oppakken, uitvoeren en implementeren van projecten. 

Naast het samen komen tot het gewenste resultaat geloof ik in motiveren en verbinden. Want samen kom je verder! Een resultaatgerichte doener en teamspeler, dat ben ik. Daarnaast zijn energiek, enthousiast en pragmatisch kernwoorden die bij mij passen. Ik heb jarenlange ervaring als project- en changemanager. En mijn Lean BlackBelt en kennis zet ik gecombineerd in met gezond verstand en een gezonde drive. De feitenkant combineren met de ‘zachte’ kant van het meenemen van de mensen. Dat past bij mijn natuurlijke affiniteit met het scheppen van orde en stap voor stap samen verbeteren en of veranderen.

Graag help ik jou met beginnen en een nieuw jaar is een mooi beginpunt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant