Eva aan het werk.
Eva aan het werk. Onbekend

Starter aan het woord: Eva van der Poel – Wagner

Zakelijk Zakelijk 1.039 keer gelezen

SCHIJNDEL | In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Dit keer wil Eva van der Poel – Wagner zich voorstellen. Zij geeft interieuradvies en meer…

Ik ben Eva van der Poel – Wagner. Ruim twee jaar geleden kochten we een huis. Of beter gezegd; een bouwval. Echt alles moest aangepakt worden! Tijdens deze verbouwing kwamen bij mij de leukste ideeën naar boven. Heel dit proces gaf me superveel energie. Elke dag opnieuw ben ik helemaal blij met het eindresultaat. Het is echt ons droomhuis. Dit gevoel en alle enthousiaste reacties om me heen hebben er voor gezorgd dat ik voor mezelf begonnen ben.

Ik geloof dat wanneer je je comfortabel en thuis voelt op de plek waar je werkt of woont, je lekkerder in je vel zit. Dán haal je het beste uit jezelf. Mijn sterke punt is goed luisteren naar de woonwensen en ideeën van de klant. Het uiteindelijke doel is; samen een plan maken waarin de functie, sfeer en de stijl van de desbetreffende ruimte een eenheid vormen.

Dit kan ik doen op verschillende manieren. Door middel van het maken van sfeermoodboards waarin alle woonwensen samen komen. Hierin verwerk ik kleur-ideeën, geef ik interieuradvies over de stijl van de meubels, accessoires en sfeerverlichting. Ook brainstorm ik met plezier mee over verbouwideeën of kan ik ingeschakeld worden om ter plekke knopen door te hakken als het gaat om de juiste keuzes maken voor wat betreft de verschillende basismaterialen bij een verbouwing. Hiernaast sluit ik -indien gewenst- ook aan bij een gesprek met de architect of interieurbouwer.

Ik heb al veel klanten blij gemaakt met mijn woonideeën en dit enthousiasme maakt dat ik een top baan heb. www.evawagner.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant