Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Irene laat NLC’03 kansloos

Sport 472 keer gelezen

GEMONDE | Vooraf was de uitwedstrijd tegen NLC’03 een zware wedstrijd. Beide teams doen nog volop mee voor de tweede periode dus waren beide gebaat bij een overwinning.

Al vrij snel in de wedstrijd liet Irene zien dat het vandaag de 3 punten mee naar huis wilde nemen. Ze gaven NLC geen kans om in de wedstrijd te komen en zochten vol de aanval. Al na een paar minuten was het Rob Groenendaal die met een hard schot de keeper van NLC testte. Na 7 minuten was het raak voor Irene. Rob Groenendaal ging goed door op links en wist met een prima voorzet de vrijstaande Ferdy van Zon te vinden die met een keurige volley de bal in de verre hoek schoot. Irene ging op dezelfde voet verder en was een paar keer dreigend voor de goal. In de 15e minuut was er een lange bal van Kjeld Hermans op Rob Groenendaal. Rob leek in eerste instantie de bal te verliezen maar wist hem te veroveren en de vrijstaande, goed spelende, Bryan Hellings aan te spelen. Bryan kapte zich keurig vrij en schoot de bal keurig bij de tweede paal in de kruising. NLC kon er in de eerste helft slechts één aanval tegenover stellen maar Roy Versantvoort bleef in de 1 tegen 1 situatie de baas.

In de tweede helft, zonder de geblesseerd geraakte Stan Versantvoort en Bart Bressers, was het spelbeeld hetzelfde als in de eerste helft. NLC probeerde het wel maar was niet bij machte om een kans af te dwingen. Onze verdediging stond als een huis. Irene zelf creëerde wel een aantal mogelijkheden maar ging daar slordig mee om. Vlak voor het einde van de wedstrijd kwam de verdiende 0-3 door Rody van Gaal die een vrije trap van Gijs Voets met het hoofd binnen werkte.

De drie punten gaan dus mee naar Gemonde. Volgende week speelt Irene thuis tegen DESO uit Oss, aanvang 14.00 uur. Bij een overwinning is Irene winnaar van de tweede periode.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant