Afbeelding
Foto:

Het carnavaleske struiftoernooi bij TPV De Hopbel voor goede doel

Sport carnaval Foto's 944 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het is inmiddels een mooie traditie bij TPV De Hopbel. Op carnavalsmaandag spelen deelnemers aan het Struiftoernooi voor het goede doel. Deze editie ging er een donatie naar de Voedselbank.

Het was een bonte bedoeling op maandagochtend 11.00 uur. Leden van TPV De Hopbel verzamelden zich in carnavalsoutfit in het paviljoen van de club. Er werd die middag fanatiek getennist in carnavaleske sfeer en de nodige pannenkoeken (=struif) genuttigd onder het genot van carnavalsmuziek. Er werd door deelnemers en gasten € 149,85 gedoneerd ten behoeve van de Voedselbank. Na leuke partijtjes werden de besten beloond met ‘onzinmedailles’. Kortom: een zeer geslaagde editie van het Struiftoernooi 2024. 

Met veel dank aan de mensen die dit toernooi mogelijk maakten. Pannenkoekbaksters Mientje van de Schoot en Annie Groenendaal bakten 2 uur achter elkaar pannenkoeken. Henk van Oorschot en Wim Wolven waren verantwoordelijk voor de hele organisatie en sponsoring van het toernooi. Frans van de Meerendonk bedankte deze toegewijde leden namens het bestuur. Dit toernooi weerspiegelt de kracht en enthousiasme van onze vrijwilligers: de motor van de club. Op naar de 4e editie volgende jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant