v.l.n.r. Jeroen van der Sman, Jasper Abelen, Brenda van Waes, Sam Crauwels, Hans van Vlijmen, Marcel de Otter, Ad van der Sman (trainer Freek van der Heijden staat niet op de foto).
v.l.n.r. Jeroen van der Sman, Jasper Abelen, Brenda van Waes, Sam Crauwels, Hans van Vlijmen, Marcel de Otter, Ad van der Sman (trainer Freek van der Heijden staat niet op de foto). Foto: Toi Korsten

Padel slaat aan bij de jeugd van TPV De Hopbel

Sport 397 keer gelezen

SCHIJNDEL | Binnenkort start een nieuwe trainingscyclus bij TPV De Hopbel met tennis- en padellessen. Er zijn inmiddels maar liefst 6 leraren ingepland voor het nieuwe jaar en dat is vooral te danken aan het populaire padel, ook bij de jeugd.

Voorzitter Brenda van Waes over deze mooie ontwikkeling: ‘Ik ben enorm trots dat we samen met tennisschool Jeroen van der Sman kunnen voldoen aan de behoefte van onze leden. Er is meer dan ooit vraag naar training, zowel bij tennis als padel. Ook bij de jeugd is de vonk overgeslagen. In het nieuwe jaar starten we bij de jeugd zelfs met 2 competitieteams padel! Deze komen nog eens bovenop de vele andere padelteams in de competitie. Hoe gaaf!’

Tennisschool Jeroen van der Sman verzorgt alle trainingen voor TPV De Hopbel. Voor uniformiteit in uitstraling voor de trainers heeft TPV De Hopbel de handen ineen geslagen met sponsor De Wit Schijndel. Iedereen is in een nieuwe outfit gestoken. Meer info over de lessen vind je op tpvdehopbel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant