Afbeelding

Allemaal blije gezichten op de foto, maar toen moesten de wedstrijden nog beginnen

Sport 447 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het was een mooi gezicht om alle spelers deze zaterdag op de foto te zetten. En ja, iedereen dacht toen nog een klinkende overwinning te gaan behalen maar dat kan natuurlijk niet voor iedereen.

Wij Liggen speelde met 4 van de 5 teams thuis en de tegenstanders kwamen overal vandaan: Breda, Dongen, Wijchen en Doetinchem. Het werd een heel leuke middag met slecht weer en regen buiten en pepernoten en koffie en broodjes, binnen in de warme hallen. Iedereen had het naar z’n zin en er werd fanatiek gespeeld maar altijd met heel veel plezier en lol tussendoor. Dat maakt nou het spel zo leuk; veel contacten en een gezonde sportieve invulling van je dag. 


De uitslagen van zaterdag 18-11-2023
*Wij Liggen 1 won redelijk gemakkelijk van het team uit Breda, Va-Tout 1. Einduitslag 6-2 voor de mannen en vrouwen van het eerste team uit Schijndel. Keurig de punten in eigen huis gehouden. Het lijkt of ze de weg naar boven gevonden hebben.

*Wij Liggen 2 verloor de wedstrijd tegen PC Doetinchem 1, uit Doetinchem, met ruime cijfers namelijk 2-6. Daar was niks op af te keuren, zij speelden het spelletje met meer focus en inzet als het 2e team. Dus was de reis terug naar huis voor de mensen uit Gelderland helemaal niet vervelend. Zij konden nog nagenieten van de winst.

*Wij Liggen 3 won en deed goede zaken vandaag door mede koploper PV Le Chateau 3 uit Wijchen met een nederlaag naar huis te sturen. De uitslag was 5-3 in Schijndels voordeel maar daar heeft het team verschrikkelijk zijn best voor moeten doen. En dan is het ook fijn dat het allemaal vertaald kan worden in een terechte zege. Chapeau voor de prestatie tegen Le Chateau.

*Wij Liggen 4 hield het op een gelijkspel tegen het team uit Dongen, JBC Dongen 4 en het werd 4 – 4. En dat had toch nog een bitter nasmaakje omdat Wij Liggen bij het ingaan van de laatste ronde met 4 – 1 aan de leiding ging. Helaas voor het team uit Schijndel en zo blijkt aan de andere kant waren de tegenstanders heel erg blij met het ene puntje. Zo kan het gaan in de sport en dat maakt het ook zo leuk.

*Wij Liggen 5 won en ging vandaag uit naar Huissen om het daar op te nemen tegen JBC Lingewaard 3. 

Dit was daarmee de 2e overwinning voor het team; na een moeizame start van de competitie lijkt het team de goeie spirit te pakken te hebben. En natuurlijk was hier ook de reis naar huis terug best gezellig en was er van alles om in de auto te bespreken.

“Kortom een heel mooi weekend voor de club Wij Liggen en zeker voor de mensen die hebben meegespeeld en de goeie resultaten hebben geleverd. Mogen we niet vergeten te vermelden dat de barbezetting ook een dikke pluim verdiend op deze hele drukke dag aan de Leemputtenweg. Want dat hapje en het drankje maakt zo’n dag nog gezelliger als dat ie al was. Ben jij op zoek naar een leuke invulling van je vrije uren of dagen, kom eens kijken. Meedoen is eigenlijk nog mooier. Wees welkom”, aldus de vereniging. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant