Gezellig zwemmen tijdens de zwemvierdaagse.
Gezellig zwemmen tijdens de zwemvierdaagse. Foto: Neptunus '58

Schijndelse Zwemvierdaagse komt er weer aan

Sport Sport 244 keer gelezen

SCHIJNDEL | Zwem- en Waterpolovereniging Neptunus ’58 en Zwembad De Molen Hey organiseren deze herfstvakantie weer als vanouds de Schijndelse Zwemvierdaagse! Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober zal de 48e editie van dit spetterende evenement plaatsvinden. Men kan weer vier dagen lang banen komen zwemmen of komen spetteren.

Er kan dagelijks worden gezwommen tussen 17.30 en 19.30 uur. Men is vrij om het tijdstip van starten te bepalen. Kinderen tot en met 12 jaar en volwassenen vanaf 40 jaar zwemmen dagelijks tenminste 10 banen (250 meter). De zwemmers van 13 tot en met 39 jaar zwemmen dagelijks tenminste 20 banen (500 meter). Na afloop van het banen zwemmen kan men vrij zwemmen in het recreatiebad (inclusief de grote glijbaan). Tijdens en na de zwemvierdaagse is de horeca uiteraard geopend voor een hapje en een drankje. Publiek is daarnaast van harte welkom op de tribune om de sportieve prestaties te bewonderen.

Geen zwemdiploma

Ook voor de kinderen vanaf 4 jaar zonder zwemdiploma is het mogelijk om vier dagen te komen zwemmen en spetteren, mits één of meer ouders/verzorgers deelnemen aan de zwemvierdaagse. Deze jonge zwemfans kunnen deelnemen aan de spettervierdaagse in het instructiebad en zo ook al kennismaken met de zwemvierdaagse. Uiteraard ontvangen zij na vier dagen spetteren een schitterende medaille. Ze wordt de zwemvierdaagse een feest voor het hele gezin.

Daarnaast is er een sponsoractie voor de Maarten van der Weijden Foundation ten behoeve van onderzoek naar kanker en kunnen kinderen deelnemen aan de kleurwedstrijd en daar leuke prijzen mee winnen. De tribune en de horeca zijn geopend tijdens de zwemvierdaagse.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 9 oktober bij de kassa van het zwembad. Let op: er kan enkel met pin betaald worden. Contant betalen is dus níet mogelijk.

De prijzen zijn: Spettervierdaagse: € 4,30; Zwemvierdaagse t/m 12 jaar: € 8,60 en Zwemvierdaagse 13 jaar en ouder: € 11,50.

Het inschrijfformulier, de kleurplaat en meer informatie zijn te vinden zijn op www.neptunus58.nl en bij de kassa van het zwembad.

Gezellig zwemmen tijdens de zwemvierdaagse.
Gezellig zwemmen tijdens de zwemvierdaagse.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant