Brenda van Weas
Brenda van Weas Foto: Marc van Zuylen

Brenda van Waes nieuwe voorzitter TPV De Hopbel

Sport Sport 1.338 keer gelezen

SCHIJNDEL | Brenda van Waes is benoemd tot de nieuwe voorzitter van Tennis- en Padelvereniging De Hopbel in Schijndel. Zij volgt Paul Schoenmakers op die deze functie 6 jaar vervulde.

Brenda neemt met veel enthousiasme het stokje over van Frans van de Meerendonk die als waarnemer het voorzitterschap tijdelijke invulde de afgelopen maanden.

Terugblik
Onder leiding van Paul is TPV De Hopbel getransformeerd tot een dynamische, veerkrachtige en veelzijdige vereniging. In de afgelopen jaren zijn door het bestuur koersbepalende keuzes gemaakt. De vele vrijwilligers hebben een uitzonderlijke prestatie geleverd met de aanpassingen van het park. En daar genieten we nu allemaal van. Het park ligt er prachtig bij.

Zin in de toekomst
Brenda kijkt uit naar de toekomst: ‘Eén van de speerpunten is een goede balans houden tussen padel en tennis en de verschillende commissies versterken. Het enthousiasmeren en zorgdragen voor onze vrijwilligers is en blijft belangrijk! Dit is de motor van onze vereniging. Ook gaan we een jeugdcommissie inrichten om leden onder de 18 jaar een mooi programma te bieden. Nog iets leuks waar ik me mee bezig ga houden is de inrichting van het paviljoen. Genoeg te doen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!’

Over Brenda van Waes
Brenda is regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ook haar man Hans staat regelmatig op de padelbaan. Samen hebben zij twee kinderen, Ties (13 jaar) en Max (12 jaar). Ties volgt op het moment padelles. Hans en Brenda werken samen in hun adviesbureau voor fysieke veiligheid: Briks Advies. Hier is Brenda 5 dagen werkzaam en vervult opdrachten bij verschillende overheidsinstanties. “Ik ga me inzetten om een stabiele koers te varen, waarbij de leden zich gehoord en verbonden voelen bij de vereniging. Een vereniging waar we voor en met elkaar er iets moois van maken”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant