Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Kangoeroe Klupdagen komen er weer aan bij KVS’17

Sport 383 keer gelezen

SCHIJNDEL | De KangoeroeKlupdagen komen er weer aan. Dit jaarlijks terugkerend evenement van KVS’17 is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar en zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 23, 30 september en 7 oktober  van 11.00 uur tot 12.00 uur.

De KangoeroeKlup is er speciaal voor die kinderen die nog nét iets te klein zijn voor een teamsport, maar er toch alvast kennis mee willen maken. Door verschillende actieve, leuke en spannende spellen met een bal ontwikkelen we spelenderwijs de motoriek voor allerlei soorten balspellen zoals korfbal.

Als je langskomt, zul je ook zeker kennismaken met Jumper, Spurt, Scoro en Funny. Deze 4 kangoeroes weten alles over balspelletjes en korfbal. Ze zijn allemaal ergens goed in. Zo leert Jumper je springen en bewegen met de bal, daagt Spurt je uit om nog sneller te rennen dan hem, Scoro is een kei in gooien, schieten en vangen en geeft je allerlei tips en Funny is vooral hartstikke grappig (en een beetje gek). Na deelname krijg je ook nog een super tof Kangoeroe Diploma mee naar huis.

De KangoeroeKlupdagen vinden plaats bij korfbalvereniging KVS’17, Rooiseheide 14 (Sportpark Zuideinderpark) in Schijndel. Graag aanmelden via info@KVS17.nl of via Sjors Sportief. Deelname is gratis.

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant