Afbeelding
Foto: Cees van Raaij

Schijndel/DE WIT verliest haar tweede bekerwedstrijd

Sport Sport 1.136 keer gelezen

SCHIJNDEL | Iedere week krijgen wij de wedstrijdverslagen binnen vanuit de verenigingen. Dit is het wedstrijdverslag vanuit RKSV Schijndel over de bekerwedstrijd tegen SV Avanti’31.

Schijndel/DE WIT staat op de derde plaats in de bekerpoule. Ook in de tweede wedstrijd voor de beker is Schijndel/DE WIT er niet in geslaagd om punten te behalen. Dorpsgenoot Avant’31 bleek een maatje te groot.

Al snel kwamen de jongens van Schijndel onder druk te staan en kon Avanti twee keer vrij eenvoudig scoren. Aan veel acties van het verjongde elftal van Schijndel was te zien dat het niet, ondanks het zeer warme weer, aan de inzet van de spelers lag. Gebrek aan ervaring en routines waren eerder de oorzaak van het, ook voor het publiek niet gewenste spel. Avanti’31 speelde, zoals bekend, fysiek sterk. Bij Schijndel wisten de spelers elkaar niet altijd gemakkelijk te vinden. Snelle counters leverden Avanti nog twee doelpunten op. Brent wist, na goed doorzetten, door een foutje in de defensie van Avanti de eer te redden en de eindstand op 1- 4 te brengen.

Volgende week moet Schijndel naar Venlosche Boys: 1 doelpunt voor, 6 doelpunten tegen. Schijndel/DEWIT: 2 doelpunten voor, 6 doelpunten tegen. Voor deze wedstrijd heeft de supportersvereniging een bus geregeld. Vertrek supporters bus om 12.00 uur vanaf het sportpark RKSV Schijndel/De Wit. Voor vervoer kunnen leden van de Supportersvereniging zich opgeven via Carlo v.d.Burgt, Mozartstraat 37, tel. 06-51397812, tot en met donderdag 14 september 20.00 uur of via mail: cvandeburgt@kpnmail.nl. Niet-leden kunnen na 20.00 uur contact op nemen met Carlo of er plaatsen vrij zijn om dan tegen vergoeding mee te reizen.

Info: Sportcomplex “Alde Wielerbaan”
Nachtegaalweg 4
5915 BV Venlo
www.venloscheboys.nl

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant