Rachel Venrooij is klaar voor het AKR rolstoeltoernooi in De Vink.
Rachel Venrooij is klaar voor het AKR rolstoeltoernooi in De Vink. Foto: Bas Ulehake

AKR rolstoeltoernooi in De Vink

Sport Sport 438 keer gelezen

SCHIJNDEL | Net als voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een rolstoeltoernooi georganiseerd door Mieke en Ad Rijkers en Rachel Venrooij. Dit jaar echter niet in De Hopbel, maar op een nieuwe locatie, namelijk SCC De Vink.

“Sinds de overname van De Hopbel zijn we met onze biljartgroep verhuist en spelen we onze wedstrijden bij De Vink. Hier zijn ook alle faciliteiten aanwezig om in een rolstoel te kunnen biljarten,” legt organisator Rachel uit. “Aan de opzet is gelukkig niets veranderd en de sponsoren doen ook allemaal weer mee zodat we weer twee dagen kunnen biljarten”.

Wedstrijden
De wedstrijden vinden plaats op 15 en 16 april. “Op zaterdag starten we met de poulewedstrijden en op zondag zullen de finalewedstrijden gehouden worden met aansluitend de prijsuitreiking. Beide dagen starten we om 10.00 uur en iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken, maar ook om een potje te komen biljarten. Want naast de twee wedstrijdbiljarts is er bij De Vink ook een kleiner derde biljart waar iedereen een balletje kan komen stoten. Hier kunnen we iedereen uitleggen wat rolstoelbiljart allemaal inhoudt, want nieuwe leden zijn van harte welkom,” besluit Rachel.

Het toernooi wordt gespeeld in SCC De Vink, Hoevenbraaksestraat 28, 5482 BD Schijndel 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant