Afbeelding
Foto:

Schutters Landmans Unie schieten met scherp

Sport Sport 441 keer gelezen

SCHIJNDEL | Mooie eindklassering voor de handboogschutters van Landmans Unie bij de Rayonkampioenschappen 18 meter indoor. Op 28 januari en 29 januari 2023 werden de Rayonkampioenschappen indoor 18 meter verschoten.

Title Rattana won eerder al het regiokampioenschap voor jeugd onder de 18 in de 1e klasse compound. De toppers van vier regio’s namen deel aan het rayonkampioenschap. Hier wist Title zichzelf naar de finale te schieten. Slechts met 2 punten verschil verloor hij deze strijd en ontving de zilveren medaille.

Guy van Herk schoot in de klasse jeugd onder de 18, 2e klasse recurve. De strijd om de bronzen medaille wist hij net niet te winnen. Maar een vierde plaats in het eindklassement is zeker een knappe prestatie.

Boris Dupont wist ook een vierde plaats te behalen bij de recurve aspiranten jeugd onder de 14. Een goede prestatie voor een eerste kampioenschapswedstrijd. Mirk vd Broek schoot in dezelfde klasse ook zijn eerste kampioenschapswedstrijd, hij schoot een persoonlijk record en ging met een bronzen medaille naar huis. 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant