Leren snorkelen bij DuikTeam Schijndel
Leren snorkelen bij DuikTeam Schijndel Foto:

Leren snorkelen bij DuikTeam Schijndel

Sport Sport 171 keer gelezen

SCHIJNDEL | Heb je tijdens je vakantie al een keertje proberen te snorkelen. Misschien kwam je er toen achter dat het nog best lastig is om alle technieken goed te kunnen. DuikTeam Schijndel biedt speciaal voor volwassen een zestal lessen aan waarbij je de basistechnieken voor snorkelen leert.

Deze snorkelopleiding is speciaal bedoeld voor diegene die op de vakantie willen genieten van de onderwaterwereld en op deze manier kennis willen maken met deze tak van sport. De meeste van jullie hebben de verhalen wel eens gehoord over de prachtige flora en fauna die onderwater te zien is. Met een basis snorkelopleiding kunnen jullie hier zeker meer plezier aan beleven en wellicht ontstaat er het enthousiasme om met deze sport verder te gaan. 

Het team wil jullie in een zestal lessen de basistechniek van het snorkelen bij brengen. De lessen worden wekelijks gegeven op vrijdagavond en starten vrijdag 4 november de laatste les is op vrijdag 9 december. De snorkellessen zijn van 21.00 uur tot 22.00 uur in zwembad de Molenhey te Schijndel.   

De minimale leeftijd is 18 jaar. Als je snorkelsetje zelf in bezit hebt kun je deze meenemen. Mocht dat niet lukken kun je snorkelsetje gebruiken van de club. De kosten zijn in totaal €60,-.  Maximaal worden er 6 personen in opleiding genomen, dus wie het eerst komt die het eerst maalt. Mocht je interesse hebben of vragen mail dan naar Manon Groenendaal m.groenendaal@duikteamschijndel.nl   

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant