Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Kennismaken met korfbal bij KVS’17

Sport Sport 388 keer gelezen

SCHIJNDEL | Eind deze maand kunnen alle basisschoolleerlingen via Sjors Sportief kennis komen maken met de korfbal sport bij KVS’17. Wat Korfbal Vereniging Schijndel zo uniek maakt in Schijndel en in heel Meierijstad is dat hier zowel gemengd- als dameskorfbal gespeeld kan worden. KVS’17 is er namelijk voor iedereen. Korfbal is een teamsport. Tijdens de trainingen leer je gooien, vangen, en schieten op de korf.

Ook kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar kunnen bij KVS’17 terecht. Tijdens de Kangoeroeklup-dagen van KVS’17 beleef je op zaterdag 1,8 en 15 oktober van 11:00u tot 12:00u samen met leeftijdsgenootjes én je nieuwe kangoeroevriendjes Scoro, Jumper, Spurt en Funny de leukste balspelletjes en spannende avonturen. Deze 4 kangoeroes weten alles over balspelletjes en korfbal. Ze zijn allemaal ergens goed in! Zo leert Jumper je springen en bewegen met de bal, daagt Spurt je uit om nog sneller te rennen dan hem, Scoro is een kei in gooien, schieten en vangen en geeft je allerlei tips en Funny is vooral hartstikke grappig (en een beetje gek). Door verschillende actieve, leuke en spannende spellen met een bal ontwikkelen we spelenderwijs de motoriek voor allerlei soorten balspellen zoals korfbal.

Zoals eerder vermeld KVS’17 is er voor iedereen, zo heeft KVS’17 sinds 2019 een G-korfbalteam. G-Korfbal is voor enthousiaste jongeren en volwassene vanaf 12 jaar die gedeeltelijk beperkt in beweging zijn en/of wanneer een teamsport lastig is. Er wordt 1x per week getraind en er wordt deelgenomen aan G-korfbaltoernooien in de regio. 

Wil je kennis maken met de gezellige sfeer binnen KVS’17 en de korfbalsport meld je dan aan via Sjors Sportief of stuur een mail naar info@kvs17.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant