Luchtfoto van Golfbaan De Schoot
Luchtfoto van Golfbaan De Schoot Foto: Henri van Hoorn

Pro-Am toernooi op Golfbaan De Schoot

Sport Sport 425 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Op zondag 28 augustus wordt op Golfbaan de Schoot het jaarlijkse Pro-Am toernooi gespeeld. Dit is een golfwedstrijd waarbij de beste spelers van de club samen spelen met professionele golfspelers.

De Pro-Am van De Schoot heeft een rijke traditie en golfprofessionals komen graag naar de fraaie 9 holes baan in Sint-Oedenrode om mee te spelen. Ook dit jaar verwelkomen ze weer enkele topspelers om samen met de leden van Golfclub de Schoot deze wedstrijd te spelen. Voor golfliefhebbers zeker de moeite waard om op deze zondag eens te komen kijken. 

Publiek is van harte welkom en in de gelegenheid om met een van de flights mee te lopen. De toegang is vanzelfsprekend gratis. Ook voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport is dit een unieke mogelijkheid om van nabij topgolf te ervaren. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om ca. 17.00 uur. Wilt u meer weten? Dan kunt u terecht bij Alexander Tegenbosch, voorzitter Pro-Am commissie (06-51102274 of via de mail pro-am@golfclubdeschoot.nl).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant