Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Bridgecursus in Gemonde

Sport Recreatie en toerisme

GEMONDE| Bridgeclub Gemonde organiseert weer een bridge-cursus voor beginnende spelers.  De cursus wordt bij voldoende deelname gehouden in Gemonde op de dinsdagmiddag bij zaal Kloosterzicht.

“Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Het is een denksport die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gespeeld. Veel rikkers onder ons zijn inmiddels enthousiaste bridgespelers. Bridge is een sociale sport, het is leuk, gezellig en houdt de geest scherp”, aldus de organisatie. De cursus bestaat uit 2 delen van elk 12 lessen. Het eerste deel wordt gehouden in de periode september-december. Het tweede deel in de maanden januari t/m maart.  De kosten zijn € 70,-- per deel (exclusief lesboekje).

Na afloop van de cursus kan het geleerde vrijblijvend in de praktijk worden gebracht bij Bridgeclub Gemonde. Zij hebben ruim 60 leden en spelen elke dinsdagavond met veel plezier competitie in Kloosterzicht te Gemonde. Inschrijven en informatie kan vóór vrijdag 9 september 2022 bij:

Jo Steenbakkers, tel. 06 30158783 email joenrieky@gmail.com
Tiny Schellekens, tel. 06 20129707 email henentien@gmail.com
Theo Verbruggen, tel. 06 57325368 email thverbruggen@gmail.com

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant