Natuurlijk werd het kampioenschap goed gevierd.
Natuurlijk werd het kampioenschap goed gevierd.

Jongensteam Zephyr ongeslagen kampioen

Sport Sport 16 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het jongensteam van handbalvereniging Zephyr is in de eerste ronde van de zaalcompetitie en de veldcompetitie ongeslagen kampioen geworden.

Sies, Bram, Tim, Lars, Nick, Thijs, Teun, Stan en Job beleven elke week veel plezier met het handbalspelletje. Pleun, het enige meisje die voor proef een paar keer meespeelde, scoorde zelfs. Natuurlijk werd dat gevierd met (kinder)champagne en chips.

Wil jij ook kijken of handbal iets voor jou is en wil je aan paar keer mee trainen? Stuur dan een mail naar handbal@zephyr.nl. In september beginnen de trainingen weer op maandagen en woensdagen. Voor de ouderen wordt walking handbal en rolstoelhandbal aangeboden.

Op 23 december 1974 richtte een vijftal handballers handbalvereniging Zephyr op. In het begin bestond de vereniging uit een enkel heren senioren team, maar na enkele jaren kwam er een 2e heren senioren een dames senioren team bij. In 1983 kwamen de eerste jeugdleden bij Zephyr. In 1987 promoveerde het 1e damesteam van de 3e klasse regionaal naar de 3e divisie landelijk. Het damesteam was het enige team dat ooit binnen de vereniging in deze klasse speelde. In 1992, na 5 jaar in de 3e divisie te hebben gespeeld, lukte het om te promoveren naar de 2e divisie. Na een jaar in de top meegedraaid te hebben degradeerde men het volgende jaar.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant