Afbeelding

Geen promotie naar tweede klasse voor sv Avanti’31

Sport Sport 1.382 keer gelezen

LIEMPDE | Op een druk sportpark ‘De Roode Bleek’ van DVG stond het duel om promotie naar de tweede klasse op het programma. SV Avanti’31 en VV Hoogeloon namen het in de finalewedstrijd tegen elkaar op. Op het neutrale terrein was het VV Hoogeloon dat na een thriller van een penaltyserie als winnaar van het veld af stapte.

Terwijl er volop vuurwerk langs het veld was werd er om 14.30u afgetrapt. De wedstrijd eindigde na 90 minuten in 1-1. Na rust kwam Avanti door een omhaal op voorsprong, maar al snel was het door een eigen doelpunt weer 1-1. In de verlenging werd er niet meer gescoord waardoor het op penalty’s aan kwam. Het was een penaltyserie waarbij alle spelers en keepers aan de beurt zijn geweest. De spelers van VV Hoogeloon hadden het vizier net wat beter afgesteld staan waardoor zij de promotie naar de tweede klasse binnen sleepten.