Afbeelding

SV Avanti’31 op weg naar promotie tweede klasse

Sport Sport 914 keer gelezen

SCHIJNDEL | SV Avanti’31 kan een goed seizoen bekronen met promotie naar de tweede klasse. Op donderdagavond werd op sportpark de Molenheide Zwaluw VFC  met 5-2 verslagen. Daardoor speelt Avanti aankomende zondag de finale tegen Hoogeloon spelen op neutraal terrein. Als Avanti deze wedstrijd in winst om weet te zetten zullen ze net als zustervereniging Schijndel promoveren naar de tweede klasse.

Na een winst van 3-1 op de amateurs van PSV, werd dit maal Zwaluw met ruime cijfers verslagen. Het luide gejuich was tot ver buiten het sportpark van de Schijndelse club te horen. Avanti ging met een comfortabele 2-0 de rust in, maar net na rust deed Zwaluw toch wat terug en kwam de stand op 2-1. Binnen enkele minuten zorgde Avanti weer voor een ruime 4-1 voorsprong. Op het einde van de wedstrijd werd het nog 5-1 en uiteindelijk kwam de eindstand van 5-2 op het bord.