Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Nationale en regionale wedstrijden bij FCV d’n Urste

Sport Sport 423 keer gelezen

SCHIJNDEL | De komende twee weken is er volop spektakel te zien op de fietscrossbaan van FCV D’n Urste. De club heeft namelijk de organisatie van twee grote wedstrijden op zich genomen. Een regio wedstrijd en een nationale wedstrijd. Beide wedstrijden zijn toegankelijk voor het publiek.

Op zondag 15 mei is het een regionale BMX-wedstrijd van de KNWU voor alle leeftijdsklassen en niveaus. Het is de tweede wedstrijd van dit jaar voor regio zuid. De entree om deze wedstrijd te bekijken is voor iedereen vanaf 13 jaar 3,50 euro. 

Kampioenschap van de Meierij
De wedstrijd op zaterdag 21 mei is een landelijke NFF (Nederlandse Fietscross Federatie) wedstrijd met rijders van allerlei leeftijden uit het hele land. De wedstrijd heet het Kampioenschap van de Meierij. De winnaar van iedere leeftijdscategorie wordt Kampioen van de Meierij. Deze wedstrijd wordt voornamelijk gereden door rijders die zich willen plaatsen voor het NK op 2e pinksterdag in Schoonebeek. Deze dag is iedereen welkom en de toegang is gratis. De wedstrijden beginnen op beide dagen om 11.00u

Kijk voor meer info op www.dnurste.nl

Uit de krant

Uit de krant