De vier verenigingen namen de albums van Joey en Lysanne Bertrams in ontvangst. Foto: Bas Ulehake
De vier verenigingen namen de albums van Joey en Lysanne Bertrams in ontvangst. Foto: Bas Ulehake Foto: Bas Ulehake

Spaar weer mee voor voetbalplaatjes bij Plus

Sport Sport 270 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na zes jaar is er weer een voetbalplaatjesactie bij Plus Bertrams. Op zaterdag 15 januari werden de eerste voetbalboeken uitgereikt aan de vier clubs die mee doen met de plaatjesactie. Onder normale omstandigheden zou Plus groots uit willen pakken om de actie te lanceren, maar helaas moest het deze keer kleinschalig gehouden worden. Vertegenwoordigers van de clubs waren uitgenodigd om de eerste albums in ontvangst te nemen.

Lysanne en Joey - de eigenaren van Plus Schijndel - zijn heel trots en blij met het eindresultaat. “We vinden het supergaaf om dit te kunnen doen met het verenigingsleven, in dit geval de voetbalclubs in Schijndel en Gemonde. We vinden het mooi dat we met deze actie bij kunnen dragen aan de saamhorigheid. Dit hadden we nooit voor elkaar gekregen zonder de inzet van de clubs om iedereen op de foto te krijgen. In de loop van de actie gaan we nog proberen om een soort van ruilbeurs te houden, zodat de kinderen de mogelijkheid hebben om hun album vol te krijgen, maar hoe dat er uit gaat hangt natuurlijk af van de maatregelen,” laten ze weten.

Het heeft ons bij WEC veel tijd gekost om alles te realiseren vertellen Hans (= secretaris van WEC) en zijn vrouw Sandy Peeters. “We hebben bij het maken van de albums alles in eigen hand gehouden. Het draaiboek en planning voor de fotomomenten hebben we samen met de voorzitter en activiteitencommissie gemaakt. Hierna kon het maken van de foto’s beginnen in ‘Ons hok’, waar normaal de teambesprekingen worden gehouden werd voor drie weken omgebouwd tot fotostudio. Wijzelf zijn zeer trots op het eindresultaat, de tijd die het gekost heeft om te maken is het zeker waard geweest. Een groot aantal leden hebben ons ook al complimenten gegeven. Veel leden hebben het vorige boek ook nog en vinden het fijn dat ze nu weer een nieuw album kunnen sparen. Als je nu door de PLUS loopt en je ziet je eigen foto’s van de WEC spelers terug op de posters, vloerstickers en banners, dan zijn we daar wel erg blij mee”, besluiten Hans en Sandy.

Op zondag 16 januari kon iedereen weer voetbalplaatjes sparen bij Plus Bertrams. Je kunt hierbij de spelers van RKSV Schijndel, RKSV WEC, SV Avanti ’31 en VV Irene sparen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen ontvang je een pakje met plaatjes van jouw favoriete club. In totaal zijn er 1998 verschillende plaatjes gedrukt, verdeeld over vier clubs. Van RKSV Schijndel kun je 706 plaatjes sparen, bij SV Avanti ’31 551 stuks, bij WEC 408 en van VV Irene uit Gemonde zijn 333 voetbalplaatjes gemaakt. De verzamelalbums zullen door de clubs aan de deelnemende leden uitgereikt worden. Er zijn ook losse boeken te koop aan de servicebalie van Plus Bertrams. De spaaractie loopt van zondag 16 januari tot en met 13 maart. Voor de verenigingen is er nog een extraatje te verdienen, want zodra leden hun ledenpas scannen aan de kassa, zal er een bedrag aan de clubs gesponsord worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant