Avanti'31 haalde flink uit tegen Alem.
Avanti'31 haalde flink uit tegen Alem. Foto: Piet van Vorstenbosch

Zevenklapper voor Avanti’31

Sport Sport 323 keer gelezen

SCHIJNDEL | Avanti’31 heeft zijn beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Tegenstander Alem werd met 7 – 0 naar huis gestuurd. Meteen vanaf de aftrap nam Avanti’31 het heft in handen en binnen een kwartier stond de 1 -0 op het scorebord. Een afgeslagen corner werd door Mauro Brus achter keeper Bouke Steenbekkers gekopt.

Avanti’31 bleef de aanval zoeken en na 25 minuten stond de 2 – 0 op het scorebord. Uit een vrije trap knalde Roel Kappen de bal snoeihard in het net. Amper 10 minuten later scoorde Teun Kuijpers de 3 – 0 en vlak voor rust was het wederom Teun Kuijpers die de 4 – 0 binnentikte.

Zevenklapper
De eerste 10 minuten na de rust kwam Alem wat meer op de helft van Avanti’31. Het leverde een kans op die Casper Brus tot corner wist te verwerken. Daarna was het Avanti’31 dat de regie weer over de wedstrijd kreeg. In de 56e minuut scoorde Jelle Brus met een kopbal de 5 -0. Geert van Heeswijk scoorde een kwartier voor tijd de 6 – 0 en vlak voor tijd maakte Teun Kuijpers zijn derde doelpunt en bepaalde de eindstand op 7 – 0.