Afbeelding

Eenvoudige overwinning voor SV Avanti’31, nederlaag voor WEC

Sport Sport 279 keer gelezen

SCHIJNDEL | Ondanks alle coronamaatregelen wordt er nog steeds doorgespeeld in het amateurvoetbal. Op een leeg sportpark worden de wedstrijden nu afgewerkt. Zondag 28 november speelden SV Avanti’31 en WEC hun wedstrijden. Schijndel/DE WIT speelde niet, de wedstrijd tegen DVG stond gepland voor komende donderdag 2 december, maar zal waarschijnlijk weer uitgesteld worden vanwege de coronamaatregelen.

Eenvoudige winst voor SV Avanti’31
SV Avanti’31 speelde thuis tegen Alem dat 6e staat in de competitie. Heel veel tegenstand konden de mannen uit Alem niet bieden tegen Avanti dat een hele goede wedstrijd speelde. Met rust stond het al 4-0 door goals van Mauro Brus, Roel Kappen en Teun Kuijpers die twee keer scoorde in de eerste helft. In de tweede helft scoorden Jelle Brus, Geert van Heeswijk en Kuijpers wat de eindstand op 7-0 bracht. SV Avanti’31 is hier mee koploper in de 3e klasse C en mogelijk herfstkampioen (wat afhankelijk is van het besluit van de KNVB of de competitie voorlopig stop zal worden gelegd).

Nederlaag WEC tegen koploper
WEC moest gisteren in de uitwedstrijd tegen koploper Avesteyn duidelijk zijn meerdere erkennen tegen deze tegenstander. Bij rust was het nog 0-0, de einduitslag op sportpark de Glorie werd 0-3. De doelpunten voor Avesteyn werden gemaakt door Bas Heerkens die de 1-0 maakte, Martijn Swartjes wist uit de kluts de 0-2 binnen te tikken en Rens van Vugt verraste de keeper van WEC met een lob en maakte daarmee de 0-3.  Hiermee blijft Avesteyn koploper en staat WEC nu op de 12e plaats.