KVS'17
KVS'17 Foto: Bas Ulehake

G-Korfbal toernooi KVS’17

Sport Sport 407 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op zaterdag 20 november zal er in de Zuideinderparkhal in Schijndel een G-Korfbaltoernooi plaatsvinden. Van 11:00u tot 14:00u zullen enkele teams strijden om de winst.

Twee jaar geleden zijn ze bij KVS’17 met een G-Team gestart. Het team bestaande uit 6 spelers traint iedere woensdagavond van 19:00u tot 20:00u onder leiding van 2 enthousiaste trainers die elke week weer een uitdagende en gevarieerde training verzorgen. Bij het G- Team van KVS’17 zijn nieuwe leden altijd van harte welkom. Lijkt het je leuk om in teamverband te sporten en het spelletje korfbal te leren of wil je meer informatie mail dan gerust op g-korfbal@kvs17.nl

Verschillende verenigingen binnen de regio Zuid organiseren door het jaar heen toernooien waar men aan deel kan nemen. Wanneer er verenigingen zijn die geen compleet team hebben dan worden zij op de dag van het toernooi samen gevoegd met een ander incompleet team. Het doel is dat iedereen met veel plezier wedstrijden kan spelen. Het sociale aspect is hierin zeker zo belangrijk.

Na een jaar uitstel zal KVS’17 op zaterdag 20 november het G-Korfbaltoernooi organiseren. Er zullen enkele teams samengesteld worden die onderling tegen elkaar zullen strijden.

Het toernooi zal om 11:00u van start gaan en rond 14:00u eindigen. Het G-team van KVS’17 zal die dag vol trots haar nieuwe shirts showen gesponsord door Zorgkwekerij ‘t Lieseind. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant