Nieuwe voorzitter Roy van Helvoirt en oud-voorzitter Jack Brus.
Nieuwe voorzitter Roy van Helvoirt en oud-voorzitter Jack Brus. Piet van Vorstenbosch

Roy van Helvoirt nieuwe voorzitter SV Avanti’31

Sport Sport 623 keer gelezen

SCHIJNDEL | Tijdens een goedbezochte jaarvergadering van SV Avanti’31 is Roy van Helvoirt gekozen tot nieuwe voorzitter. Roy neemt de voorzittershamer over van Jack Brus die de afgelopen elf jaar voorzitter is geweest.

Op vrijdag 1 oktober vond de 91e jaarvergadering plaats van de Schijndelse voetbalvereniging SV Avanti’31. De vergadering kende een goede opkomst en had een speciaal tintje. Na elf jaar voorzitterschap trad Jack terug als voorzitter van SV Avanti ‘31. Roy van Helvoirt werd door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter. De aanwezige leden gingen hiermee akkoord en zo heeft SV Avanti ‘31 een waardige opvolger voor Jack gevonden. Jack blijft nog wel een jaar aan als bestuurslid. 

Deze avond nam Bas Ulehake afscheid van het bestuur en is Walter Franssen toegetreden tot het bestuur. Ton Zandbergen en Maarten van Liempd zijn beide herkozen als bestuurslid. Ton in de functie van secretaris en Maarten in de functie van tweede secretaris. 

Tijdens de avond werd Jack Brus veelvuldig bedankt voor zijn vele jaren inzet. De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant