Afbeelding

Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT

Sport Sport 266 keer gelezen

SCHIJNDEL | Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT is spelenderwijs leren voetballen voor de allerkleinsten. Is uw zoon of dochter in de leeftijd van 4 tot 7 jaar? Dan kan hij of zij al starten met kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT.

Bij Schijndel/DE WIT kunnen de kabouters op bovengenoemde zaterdagochtend op het voetbalterrein aan het Zuideinderpark lekker spelenderwijs leren voetballen. Men leert de kinderen schieten, aannemen, dribbelen, overschieten en penalty’s. Dit doen ze door leuke voetbalspelletjes met elkaar te doen. De training wordt verzorgd door ervaren spelers uit de selectie van Schijndel/DE WIT. 

Start kaboutervoetbal 

Zaterdag 2 oktober start voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal onder leiding van Gijs van Doorn en Joep Jans.
Locatie: Voetbalterrein Schijndel/DE WIT, Zuideinderpark, Rooiseheide 20, Schijndel
Aanvang: 10.00 uur
Deelname is gratis

(Sport)kleding
Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen. Uiteraard aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui. Wederom een leuk, gezellig en leerzaam voetbalspektakel op de zaterdagochtend.

Foto’s
Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Gijs van Doorn of Joep Jans. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee.

Informatie
Mocht iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met Gijs van Doorn, telefoonnummer 073 – 5474522 of gijs.van.doorn@kpnmail.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant