Het was een groot feest in de feesttent bij SV Avanti '31.
Het was een groot feest in de feesttent bij SV Avanti '31. Bas Ulehake

Avanti viert haar 90 jarig jubileum met d’n Boschweg

Sport Sport 467 keer gelezen

SCHIJNDEL | 10 juli was de officiële dag dat sv Avanti’31 90 jaar bestond. De commissie Avanti 90 was ruim twee jaar geleden gestart met de voorbereidingen van de festiviteiten. Na een enkele keer de festiviteiten te hebben verschoven kon het eindelijk doorgaan de afgelopen week onder restrictie van de geldende regels.

Op donderdag 9 september werd de aftrap gegeven van het feest met een seniorenmiddag voor alle 65+ leden en de senioren van d’n Boschweg. In de open tent op Sportpark de Molenheide werd een gezellige middag voorgeschoteld met live muziek van Dirk Drost, Rene Ulehake en Theo van Veghel die de aanwezigen volop vermaakten. 

De vrijdagavond 10 september was er een Sportarena met diverse leuke spellen voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar en op de zaterdagochtend 11 september was het de beurt aan de jongste jeugd van 6 t/m 11 jaar om zich tijdens deze Sportarena uit te leven. Op de zaterdagmiddag was ‘een gezellig samenzijn’ voor sponsoren en genodigden. Tijdens deze middag ontvingen bestuurslid Ben van de Mosselaer en voorzitter Jack Brus de Zilveren KNVB speld uit handen van afgevaardigde Toon Kerkhof namens de KNVB voor hun verdiensten voor sv Avanti’31 de afgelopen jaren. De zaterdag werd afgesloten met een geweldig feest voor alle leden van sv Avanti’31. In een bomvolle tent werd het weer een Avanti feest zoals we het kenden van voor de coronatijd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant