Michael van de Wal, hoofdtrainer van VV Irene
Michael van de Wal, hoofdtrainer van VV Irene

“Onze doelstelling is de nacompetitie voor promotie”

Sport Sport 291 keer gelezen

GEMONDE | De laatste weken hebben de voetbalclubs weer flink getraind om fris aan de beker en de competitie te kunnen beginnen. We gaan eens langs de Schijndelse (en Gemondse) velden om de trainers te polsen hoe ze er voor staan. We haken dit keer aan bij Michael van de Wal van Irene uit Gemonde.

Hoe is het om trainer te zijn van VV Irene?
“Het is mooi om trainer bij irene te zijn. Het is natuurlijk een klein clubje dat zijn voor en nadelen heeft. Maar de afgelopen jaren weten wij de groep van 1 bij elkaar te houden waardoor er ondertussen een leuke groep ontstaan is van 24/25 man. Dat maakt het met trainen voor een trainer natuurlijk erg aangenaam.”

Hoe was de voorbereiding?
“Over de voorbereiding valt weinig zinnigs te zeggen, omdat wij afgelopen week pas begonnen zijn. Het is voor ons altijd moeilijk om te zeggen waar we staan in de voorbereiding, omdat we als vijfdeklasser in de beker altijd tegen hoger geklasseerde ploegen moeten spelen. Het is ook moeilijk om te beoordelen waar we staan in betrekking tot de competitie. Alleen Olland en LSV zijn bekenden voor ons.”

Wat verwachten jullie van de competitie?
“Onze doelstelling is om wel een gooi te doen naar de nacompetitie voor promotie. En dat is natuurlijk dan ook meteen een reden om dit seizoen bij VV Irene te komen kijken. Misschien kunnen we dan met zijn alle aan het einde van het seizoen er een mooi feestje van maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant