Afbeelding
TC Skinlo
Foto’s

Spectaculaire afsluiting seizoen voor jeugd TC Skinlo

Sport Sport 858 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het einde van het tennisseizoen voor de jeugd is aangebroken. Dit vieren de trainers Roel Pluk en Esther Lieveld van TC Skinlo met hun pupillen traditioneel met een spetterende afsluitingsweek. 

In de eerste week van de zomervakantie werd tennis gecombineerd met leuke teamuitjes in de middag. Dit jaar pakte de trainers extra groot uit en dat bleek met een recordaantal inschrijvingen van 52 jeugdleden.

Training en teamactiviteit
Omdat de maatregelen voor de jeugd wat versimpeld waren, konden de trainers ook extra uitpakken dit jaar. De jeugdleden kregen gedurende de week elke dag twee uur tennisles, met uitzondering van de woensdag. Op die dag stond namelijk een bezoek aan pretpark Toverland op het programma. Op de andere dagen was er na de training en gezamenlijke lunch een teamactiviteit gepland.

Teamsport op maat
Skinlo benadrukt dat tennis ook een teamsport is. Daarom bevatten de middagactiviteiten ook altijd een team element; denk aan een zeskamp, (glow in the dark) midgetgolfen en bowlen. Op donderdag ging de groep zwemmen bij Sportiom. Vrijdag werd als afsluiting het Schijndelse ‘Wimbledon’ toernooi georganiseerd. Alle kinderen speelden daarom in witte kleding diverse wedstrijden volgens Wimbledon traditie. De week werd afgesloten met friet en een heerlijke snack. De kinderen hebben een heerlijke tennisvakantieweek achter de rug.

Time flies…
Trainers Esther Lieveld en Roel Pluk werden na afloop veelvuldig bedankt voor de goed georganiseerde week. Zij werden gedurende de week ondersteund door diverse begeleiders De jeugd vond het jammer dat de week zo snel voorbij ging en dat ze nu trainers en trainingsmaatjes enkele weken moeten missen vanwege de vakantie. Het nieuwe tennisseizoen kan niet snel genoeg voor ze starten.

Open trainingen jeugd
Hoe leuk tennis kan zijn? Ontdek het via een gratis proefles! Je krijgt een racket te leen. TC Skinlo laat je graag ervaren hoeveel plezier je kunt beleven op en naast de tennisbaan! Want tennis is ook teamsport bij Skinlo. Meerdere keren per jaar zijn er ook leuke activiteiten waaraan je kunt mee doen. Meer weten? Kijk dan eens op skinlo.nl of stuur een e-mail naar jeugd@skinlo.nl. TC Skinlo wenst iedereen een fijne, sportieve zomer en hoopt leden en niet-leden weer in goede gezondheid op het tennispark terug te zien!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant