Afbeelding

Turondo dance livestream eindshow 2021

Sport Evenement 1.115 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wat een bijzonder jaar was dit, waarin Turondo Dance met veel creativiteit geprobeerd heeft om toch een mooi seizoen vol dans en plezier neer te zetten. Zo was het in het begin van het seizoen nog te onzeker om een grote eindshow te plannen, en heeft de organisatie ervoor gekozen om dit jaar spetterend af te sluiten met een professionele livestream.

Via het online platform Twitch zal er een hele mooie show worden gestreamd waarin elke groep laat zien wat ze geleerd hebben in een gave, vooraf opgenomen videoclip. Geheel professioneel gefilmd op verschillende bijzondere locaties passend bij de dans of het thema. Tussendoor vertellen de trainsters wat over de clips, het dansen en over hoe zij het seizoen hebben ervaren. Ook vindt er een loterij plaats, waar vooraf loten voor gekocht kunnen worden tijdens de danslessen.

Deze livestream zal gepresenteerd worden door niemand minder dan choreograaf, getalenteerd acteur en presentator Juvat Westendorp! “Wat zijn wij hier enthousiast over: het belooft een geweldig online event te worden”, laat Turondo Dance weten.


Toegang tot de stream is gratis, je moet hiervoor wel een account aanmaken op Twitch (via de app of via de website twitch.tv). Je vindt de stream dan op het account genaamd turondodance. Wel kan iedereen via een QR-code vrijwillig een zelf gekozen bedrag doneren om Turondo Dance te supporten. De livestream vindt plaats op 17 juli 2021 en start om 18:30 uur. “Hopelijk zien we jou daar!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant