Oranje versieringen in de Harry Bolsiuslaan in Schijndel
Oranje versieringen in de Harry Bolsiuslaan in Schijndel Bas Ulehake

Oproep: EK-fans. Wie juicht er niet voor Oranje?

Sport Human Interest Sport 210 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het EK 2020 staat voor de deur en het Nederlands elftal mag eindelijk na zes jaar weer op een eindtoernooi uitkomen. Met een overdosis aan EK-reclames, Toto’s en zelfs juichcapes is de voorpret al begonnen. Het gaat al weken over de selectie, het systeem en het keepersprobleem van Oranje. De vraag is of er een EK-sfeer zal komen met een team wat bepaald niet als kanshebber dit Europese kampioenschap ingaat.

DeMooiSchijndelKrant wil graag niet alleen aandacht geven voor het Oranje legioen. Nee, want Nederland is één van de 24 deelnemers en dat willen we graag tonen. Dus ga je een van de andere 23 deelnemende voetbalploegen aanmoedigen omdat je daar een speciale band, ervaring, passie of verleden mee hebt? Laat het ons weten via: redactie@mooischijndel.nl.

Of je nou voor de Rode Duivels, tegenstander Noord-Macedonië of zelfs de Mannschaft van onze Oosterburen juicht, meld je aan als je jouw supportersverhaal graag wilt delen. Zo krijgt heel Schijndel en omstreken een mooi inzicht in de beleving van EK-watchers buiten de Oranje-bubbel Laat je horen, als jouw favoriete ploeg van Belgen, Nederlanders, Duitsers, Italianen, Spanjaarden, Engelsen, Schotten, Fransen, Turken etc. anderen scoren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant