Beatle presentatie bij Casa del Arte door Wim Geerts
Beatle presentatie bij Casa del Arte door Wim Geerts Foto: Bart van Rooij

Bijzondere “The Beatles” Middag in Casa del Arte Wijbosch

Recreatie en Toerisme 949 keer gelezen

WIJBOSCH | Op zondag 25 februari werd Casa del Arte Wijbosch het decor van een unieke middag gewijd aan de legendarische band “The Beatles”. De gepassioneerde oud-Schijndelnaar en ultieme Beatles-kenner, Wim Geerts, nam het publiek mee op een levendige en enthousiaste reis door het muzikale universum van de Fab Four.

Veelal staan Beatles-presentaties in het teken van hun status als cultuurfenomeen, hun gewaagde uitspraken, en de dynamiek tussen de bandleden, variërend van vriendschap tot ruzies. Echter, deze presentatie onderscheidde zich door vrijwel uitsluitend te focussen op de muziek van The Beatles en waarom deze als ongeëvenaard wordt beschouwd. 

Wim Geerts deelde niet alleen de geschiedenis van The Beatles maar nam het publiek ook mee op een reis door de algemene muziekgeschiedenis van de jaren vijftig en zestig. De zaal werd actief betrokken bij de presentatie met boeiende quizvragen over de iconische band, waardoor het publiek zowel geïnformeerd als vermaakt werd.

Met de zaal gevuld met enthousiast publiek, werd de presentatie een boeiende mix van informatieve lezing en vermakelijk entertainment. De aanwezigen werden getrakteerd op een scala aan herkenbare muziekfragmenten, waardoor de tijdloze klanken van The Beatles weer tot leven kwamen.

Al met al was het een onvergetelijke middag vol muziekgeschiedenis, waarin Wim Geerts erin slaagde om zowel Beatles-fans als muziekliefhebbers in het algemeen te boeien. Casa del Arte Wijbosch kan terugkijken op een geslaagd evenement dat de magie van The Beatles opnieuw tot leven bracht in het hart van Wijbosch.

Beatle presentatie bij Casa del Arte door Wim Geerts
Beatle presentatie bij Casa del Arte door Wim Geerts
Beatle presentatie bij Casa del Arte door Wim Geerts
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant