nieuw initiatief KOM, Kinderen, Ouderen en Muziek.
nieuw initiatief KOM, Kinderen, Ouderen en Muziek. Foto: Jose van Schijndel

K-o-m jij ook samen zingen en muziek maken in Schijndel?

Recreatie en Toerisme 791 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wie houdt er van samen zingen en wil zo samen met je (klein)kind een basis leggen voor een leven lang actief meedoen en genieten van samen zingen en muziek maken? In 1987 stond muziekpedagoge Margré van Gestel aan de wieg van de ‘Muziek op Schoot’ cursussen: muziekeducatie voor de kinderen tussen de 0 en 4 jaar met een (groot)ouder. Op een leuke en leerzame manier werken aan de muzikale ontwikkeling van het jonge kind door samen te zingen maar vooral door samen plezier te maken. Er worden ook liedjes geleerd die in de opvoeding helpen, zoals bij het opruimen en tanden poesten.

Nu 37 jaar later organiseert ze nog steeds de muziekeducatiecursussen voor een (groot)ouder en een dreumes of peuter. In Schijndel, Villa Rozenburg, start a.s. woensdag 28 januari 2024 om 10.30 uur weer een muziekeducatie cursus. De senioren zijn ook onderdeel van deze cursus. Zo ontstaat een soort muzikale familie waar iedereen op zijn/ haar niveau mee kan doen. Er is nog plek voor enkele (groot) ouder-kind koppels.

De kosten voor 5 lessen van 1 uur (inclusief koffie/ thee/ limonade na afloop) en een liedjesboek met alle liedjes uit de cursus zijn € 25,00. Aanmelden kan door het inschrijfformulier op www.zingendoemaarmee.nl in te vullen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant