Afbeelding

Klompenklets van carnavalsclub Net Nie als vanouds bij De Vink

Recreatie en Toerisme 445 keer gelezen

SCHIJNDEL | Carnavalsclub Net Nie organiseert dit jaar voor de 15e keer Klompenklets; een gezellige avond –en/of middag met diverse bekende Tonpraoters. Klompenklets is ook dit jaar weer vertrouwd in Cultureel Centrum De Vink in Schijndel. Ook dit jaar zijn weer bijzondere gasten uitgenodigd. Wie dit zijn, is nog even geheim. Wat u kunt verwachten? Er zijn zes optredens, mét een Schijndelse tonpraoter! Kletsen, onzinnig praten, bazelen, zwammen, apekool verkopen, uit de nekharen lullen, onzin verkopen… Het wordt in ieder geval weer een lachen, gieren en brullen en een feest om bij te zijn!

Kaartverkoop start 10 december a.s. tijdens de Kerstmarkt in Schijndel
Het feest start op vrijdagavond 19 januari (zaal open om 19 uur), zaterdagavond 20 januari (zaal open om 19 uur) en zondagmiddag 21 januari 2023 (zaal open om 14 uur) in Sociaal Cultureel Centrum De Vink in Schijndel. De verkoop van de kaarten start op zaterdag 10 december a.s. tijdens de Schijndelse Kerstmarkt. Net Nie heeft een eigen kraam van 12-17 uur bij Tabaktief Jan van Roessel. Net Nie heeft ook dit jaar weer een leuke prijsvraag waar twee toegangskaarten voor Klompenklets te winnen is. En er staat een lekker gluhweintje met een kerstkransje voor je klaar. Kom je ook langs? Dan kun je ook alvast kennismaken met de Schijndelse tonpraeter die alle drie dagen op de planken staat.

Vanwege de stijgende kosten is de prijs van een kaart dit jaar op 12,50 euro. Kom op 10 december a.s. vanaf 12 uur je kaarten scoren als ideaal topcadeau voor onder de kerstboom. Meer info ook via Facebook en Instagram van Net Nie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant