open danspodium phoenix cultuur
open danspodium phoenix cultuur Foto: ERIK VAN DER HEIJDEN

Kaartverkoop Open Danspodium gestart

Recreatie en Toerisme 282 keer gelezen

De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert op zondagmiddag 10 december in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen. Inschrijven kan nog tot 26 november via de agenda op de website van Phoenix Cultuur.

Open Danspodium
Danstalenten vanaf 8 jaar krijgen op het Open Danspodium de kans zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop

Goed doel
De kaartverkoop voor het Open Danspodium is gestart via de website van Phoenix Cultuur. Een kaartje voor 18 jaar en ouder kost 7,50 euro en onder de 18 jaar 3,50 euro. De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat traditiegetrouw naar een goed doel. Dit jaar is dat Make-A-Wish Nederland.


Het Open Danspodium vindt plaats op zondag 10 december van 15.00 – 17.00 uur in de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel. Kijk voor meer informatie & kaartverkoop bij Open Danspodium in de agenda of bij nieuws op de website van Phoenix Cultuur: www.phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant