Winter '81, een voorstelling van de Boschwegse Toneelgroep.
Winter '81, een voorstelling van de Boschwegse Toneelgroep. Foto: Bas Ulehake

Winter ’81, liefde in Westendorf een groot succes

Recreatie en Toerisme Foto's Recreatie en toerisme 2.735 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het publiek was laaiend enthousiast na de première van de nieuwe voorstelling van de Boschwegse Toneelgroep. Na afloop klonken er vele positieve reacties. In een prachtig decor laten alle spelers het beste van zichzelf zien. Het publiek krijgt een waar spektakel voorgeschoteld. Ondanks het enorme decor, waarbij aan ieder detail is gedacht, zijn ze er in geslaagd om het geheel intiem en goed overzichtelijk te houden. Op alle plekken is het spel goed te volgen en zit het tempo er goed in. Het verveelt geen moment. De afwisseling van grote scenes met de meer intieme scenes is goed neergezet door regisseur Jeanine van den Oetelaar.

Met de Winter’81, liefde in Westendorf haalt de Boschwegse het beste uit zichzelf en trakteren ze hun publiek op een heerlijke toneelavond.

Er zijn nog voorstellingen op 27, 28, 29 en 30 september. Op de vrijdag- en zaterdagavonden zal na de voorstelling een afterparty zijn, die voor iedereen vrij toegankelijk is. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.boschwegsetoneelgroep.nl en bij Tabaktief Van Roessel in Schijndel.

Winter '81, een voorstelling van de Boschwegse Toneelgroep.
Winter '81, een voorstelling van de Boschwegse Toneelgroep.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant