De productie van BMT worden altijd voorzien van prachtige decors.
De productie van BMT worden altijd voorzien van prachtige decors. Foto: Jos Kaldenhoven

‘Oude meesters nieuwe makers’

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 395 keer gelezen

SCHIJNDEL | BMT uit Schijndel kennen de meesten van de prachtige musicals die ze al jaren produceren voor jong en oud. De voorbereidingen voor de nieuwe producties “Big Fish” en “De avonturen van Alice in Wonderland” zijn in volle gang. Maar het BMT doet meer! Afgelopen jaar heeft de BMT Academy vorm gekregen en een reeks succesvolle workshops gegeven op het gebied van zang, dans en spel. BMT Academy komt nu met iets nieuws: Oude meesters Nieuwe makers! Twee workshops speciaal voor decorbouwers en coupeuses. Om te laten zien wie ze zijn, wat we achter de schermen doen en hoe leuk het is om daar onderdeel van uit te maken.

Onder leiding van professioneel vormgever Paul Urbanus gaan de deelnemers in een klein groepje twee dagdelen aan de slag. In deze workshops komen ze meer te weten over het bouwen van decors/ontwerpen van kostuums en gaan ze ook daadwerkelijk aan de slag met het ontwerpen van een decorstuk/kostuum voor de nieuwe BMT Musical “Big Fish”.

De workshops worden gegeven op 7 oktober en 28 oktober in Schijndel. In de ochtend voor de decorbouwers en in de middag voor de coupeuses. Deelname is gratis. En er is nog plek. Dus ben jij handig en heb je altijd al willen bouwen aan een decor of een kostuum willen maken voor een echte musical? Geef je dan nu op via academy@bmtmail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant