Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Online inschrijving Schijndelse Avondvierdaagse

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 299 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dit jaar kan er voor de eerste keer online ingeschreven worden voor de Avondvierdaagse. Anderhalve week geleden was de module beschikbaar en kon de inschrijving van start gaan. Veel mensen hebben hier al gebruik van gemaakt. Het Avondvierdaagse gevoel begint weer te leven.

Vier dagen wandelen als training voor de Vierdaagse van Nijmegen, lopen voor een goed doel of zomaar voor de gezelligheid, het kan allemaal. Er zijn mooie, afwisselende routes uitgezet in en rondom Schijndel en je komt op verrassende plaatsen. Dankzij sponsoren is het ook dit jaar weer mogelijk om meer te bieden dan alleen wandelen. Onderweg is er voor iedereen iets lekkers en bij terugkomst is er bij ’t Spectrum live-muziek en is er bij goed weer elke dag een terras. De laatste dag van de Avondvierdaagse zal er geen gezamenlijke intocht meer zijn, maar kan iedereen op zijn eigen tempo richting de finish bij ’t Spectrum lopen. Daar zullen de lopers feestelijk worden ingehaald en zal het plein omgetoverd zijn tot een groot terras met muziek en luchtkussens.

Het tijdstip waarop gestart kan worden is elke dag voor de 5 en 10 kilometer tussen 18.00 uur en 19.00 uur en voor de 15 kilometer tussen 18.00 uur en 18.30 uur. Afmelden bij ’t Spectrum kan tot 22.00 uur. Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan tot en met 31 mei via www.avondvierdaagseschijndel.nl.

Nadat je de gegevens van 1 persoon hebt ingevuld, heb je op het einde, voordat je betaald, de mogelijkheid om meer deelnemers toe te voegen. Bij online inschrijving is het inschrijfgeld € 4,50 per persoon voor 4 dagen met medaille. Ook is er de mogelijkheid om voor 1 dag in te schrijven. De kosten hiervan zijn € 2,- per persoon zonder medaille. Wil je meer dan 1 dag meelopen, dan kun je ook meerdere losse dagkaarten kopen.

Loop je mee als ouder of begeleider, dan dien je ook in te schrijven. Je hebt immers ook profijt van alles wat de Avondvierdaagse biedt, zoals bijvoorbeeld de versnaperingen onderweg en alle andere georganiseerde zaken. Wil je meelopen, reserveer dan alvast 6 t/m 9 juni in je agenda en schrijf je eigen online in. Het beloven weer vier fantastische dagen te worden.

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant